• Home
  • Verhuisbedrijf Groningen

Verhuisbedrijf Groningen

Groningen heeft, zoals veel steden, een gevarieerd woonlandschap met verschillende wijken. De karakteristieken van wonen in de stad Groningen verschillen dan ook per wijk, met name tussen de oudere woonwijken in de binnenstad en de nieuwbouwwijken.


De oudere wijken in de binnenstad van Groningen zijn geliefd om hun unieke karakter. De smalle straatjes, grachtenpanden en historische gebouwen geven deze wijken een charmante en levendige sfeer. De nieuwbouwwijken van Groningen kenmerken zich door een ruime opzet met moderne woningen, veel groen en kindvriendelijke omgevingen.

Verhuizen van of naar Groningen

Maar hoe het ook zij: wanneer u een verhuisbedrijf zoekt in de stad Groningen moet u bij Verhuisbedrijf Nobbe zijn. Want of u verhuist vanuit de prachtige binnenstad met smalle straatjes en beroemde hofjes of naar een nieuwere wijk als Reitdiep of Vinkhuizen: Voor de hele stad Groningen zijn wij van Verhuisbedrijf Nobbe hét verhuisbedrijf dat u in de arm neemt.

Waar wij goed in zijn

Onze aandacht als verhuisbedrijf richt zich allereerst op uw kostbare en dierbare spullen. Die behandelen wij uiteraard altijd met zorg en aandacht: Het zijn immers uw dierbare spullen, nietwaar.


Dus zorgen wij ervoor dat, wanneer u dat wilt, uw spullen verzorgd en goed beschermd worden ingepakt. Verhuisbedrijf Nobbe kan uw meubels demonteren en uw nieuwe woning voor u inrichten. 


We werken snel, zorgvuldig en leveren altijd bezemschoon op.
Daarbij weten we ook heel goed hoe we de situatie rond uw woning in moeten schatten en benutten om goed werk te leveren.


Ook zijn we op de hoogte van gemeentelijke verordeningen en weten wij welke vergunningen er eventueel nodig zijn in de gemeente Groningen. Denkt u hierbij aan vergunningen voor voorlopige verkeersmaatregelen.

Elektrisch verhuizen

Wanneer straks in Groningen stadslogistiek 2025 van kracht wordt, bent u bij ons aan het juiste adres. Want grote delen van de binnenstad van Groningen worden dan emissie-vrij. Dat betekent dat deze delen van Groningen steeds minder of niet toegankelijk zijn voor wagens die rijden op fossiele brandstoffen.


Ook dan zijn wij het verhuisbedrijf dat u moet hebben. Bij verhuisbedrijf Nobbe beschikken we over een uitgebreid arsenaal aan elektrische (verhuis)wagens. Zelfs de taxatie kunnen wij met een elektrische wagen komen doen. Zo kunnen wij in alle binnensteden blijven verhuizen. Om te beginnen in de (binnen)stad Groningen.

Uw bedrijf verhuizen?

Ook de zakelijke verhuizing, de verhuizing van uw bedrijf is bij ons in goede handen. Bij bedrijfsverhuizing werken wij voor de verhuizing intensief met u en uw samen. Op die manier weten we hoe we uw bedrijfsprocessen zo kort mogelijk moeten aanpassen voor de verhuizing.


Meer weten? Kijk dan hier.

Stad én regio Groningen

Maar verhuisbedrijf Nobbe bedient niet alleen de stad Groningen. Ook in de buitengebieden zoals Hoogkerk en Noordijk leveren wij werk van dezelfde, uitstekende kwaliteit. Haren? Westerbroek? Bij verhuisbedrijf Nobbe verhuizen we iedereen, altijd en overal vandaan en overal naartoe. Dat doen we altijd met zorg en aandacht.


Meer weten? Kijk hier naar wat wij allemaal te bieden hebben.  


Vrijblijvende offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Naam*
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Heeft u een vraag voor ons? Stel hem gerust.

Waarom kiest u voor Verhuisbedrijf Nobbe?

  • wij verhuizen u zorgzaam en zorgvuldig
  • ruim 150.000 verhuizingen ervaring
  • wij nemen u de hele verhuizing uit handen
  • in- en uitpakservice
  • ook voor inboedel opslag